søndag den 15. juni 2014

Harry Potter Exhibition (Del 2)

Jeg har været i Sverige med mine to dejlige veninder Sandra og Malene. Vi var der blandt andet for at se 'Harry Potter Exhibtion' som lige nu er sat op i Norrköping. Det er en masse af rekvisitterne fra Harry Potter-filmene og så kunne man høre historierne bag kostumerne og alle de andre ting. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg følte mig så tæt på universet. Jeg vil derfor gerne dele nogle billeder med jer og det bliver over tre indlæg, hvoraf dette er det andet. Billederne er taget af de søde piger.

Neville Longbottom og Luna Lovegoods ting.

Quidditch kostumer!

Kostumer til juleballet i 'Flammernes Pokal'.

Slik!

Ron Weasleys seng.

Harry Potters ting.

Professor Slughorns ting og Professor Snapes ting.

Horcruxer!

4 kommentarer:

  1. Åh, hvor er det altså fedt! Og dybt, dybt, dybt misundelsesværdigt.

    SvarSlet
  2. Hvor må det virkelig have været en fed oplevelse! :)

    SvarSlet