fredag den 13. juni 2014

Harry Potter Exhibition (Del 1)

Jeg har været i Sverige med mine to dejlige veninder Sandra og Malene. Vi var der blandt andet for at se 'Harry Potter Exhibtion' som lige nu er sat op i Norrköping. Det er en masse af rekvisitterne fra Harry Potter-filmene og så kunne man høre historierne bag kostumerne og alle de andre ting. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg følte mig så tæt på universet. Jeg vil derfor gerne dele nogle billeder med jer og det bliver over tre indlæg, hvoraf dette er det første. Billederne er taget af de søde piger.

Hermione Grangers ting.

Kostumer fra 'Fangen fra Azkeban'.

 Mig i Rubeus Hagrids kæmpe stol.

Rekvisitter fra 'Flammernes Pokal' og 'Dødsregalierne'.

Fønixen Fawkes.

 Fleur Delacours uniform.

 Godric Gryffindors sværd.

Den fede dame.

 Ron Weasleys tøj og seng.

4 kommentarer: