mandag den 12. maj 2014

Vinderen af giveaway "The Language of Flowers"


Så er bloggens første giveaway overstået. Det var en fornøjelse at se, hvad I planlægger at læse i sommerens løb, selvom det jo tit er svært at forudsige helt præcist - især allerede i maj måned. Jeg planlægger selv at mindske min reol med ulæste bøger, selvom jeg lige nu sukker lidt efter at læse en masse fine contemporary-bøger (som selvfølgelig er nogle bøger jeg ikke har stående på hylden...)

I denne omgang fandt jeg vinderen ved ren papir-lodtrækning og den heldige vinder blev Simone! Stort tillykke! Jeg har kontaktet dig på mail. God læselyst og tak til jer alle dem som ville deltage.

2 kommentarer:

  1. Jeg er virkelig så glad! Det var en perfekt måde at gøre min ellers ret triste mandag en hel del bedre :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre! Bøger kan altid få en i godt humør :')

      Slet