mandag den 5. maj 2014

TBR-jar


Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle lave en "To-be-read"-jar og nu er tiden endelig kommet. Jeg har en masse ulæste bøger og bøger som jeg skal have genlæst stående på min reol, men hver gang jeg skal til at tage beslutningen om, hvad jeg skal læse - så kan der gå længe før jeg træffer et valg. Jeg overvejer de positive og negative ting ved bøgerne (og evt. serierne) og om hvorvidt jeg er i humør til diverse bøger eller ej. Så indimellem mangler jeg at få at vide "Nu skal du læse den her. Basta!". Så det er min mening med denne TBR-jar - den skal hjælpe mig, når jeg ikke kan beslutte mig for, hvad jeg skal læse. Jeg glæder mig til at trække et fint lille stykke papir, men jeg er i gang med en serie lige nu, som jeg skal have færdiggjort. Så jeg må holde spændingen ud lidt endnu.

Hvad synes I om TBR-jars og har I en selv eller overvejer I at lave en?

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! :D Jeg har ikke en, men jeg har ofte overvejet det, da jeg har uendeligt mange bøger, som jeg ikke har læst. Jeg synes både, at det er rigtig smart, at man lynhurtigt kan "tage en beslutning", men samtidig ville jeg være nervøs for at trække en bog, jeg ikke har lyst til at læse. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Jeg kan sagtens følge dig.. Sådan har jeg også lidt haft det, men på den anden side... Jeg har vel (forhåbentlig!) kun bøger som jeg ønsker at læse, så må jeg også lige tage mig lidt sammen! ;)

   Slet
 2. Jeg stod så sent som igår og overvejede at købe den krukke i Søstrene Grene og bruge den til præcis det samme. Og nu fortryder jeg ret meget, at jeg ikke gjorde det. Den passer jo virkelig godt til det - jeg må så meget afsted igen! :)
  Og ja, det betyder også, at jeg virkelig snart vil lave en TBR-jar. Jeg er nemlig ofte også virkelig lang tid om at vælge en ny bog at læse, så det ville være rart på sådanne tidspunkter at have en TBR-jar til at vælge for mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte også min lille krukke i Søstrene Grene! Den er så fin synes jeg :D
   Ja præcis! Du må endelig vise den frem, når du har fået den lavet.

   Slet