tirsdag den 29. april 2014

En ny start


Jeg har valgt at rydde bloggens forrige indlæg, da jeg starter på en frisk. Jeg har fået fornyet energi til at blogge og jeg har fået mere styr på, hvad jeg gerne vil udtrykke med min blog. Jeg håber at I vil tage godt imod denne ændring og hvis der er noget, så er I selvfølgelig velkommen til at smide en lille kommentar eller to. Jeg har savnet at blogge og min kærlighed til bøger er bestemt ikke blevet mindre bare på grund af stilheden.

10 kommentarer:

 1. Nej!!!!!!!!
  Jeg har bladre alle dine indlægs i gennem for at se din anmeldes af det hunger Gams og så har du slettet den😭

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi du er sød! Men de er virkelig gode - så kan helt klart anbefale dig at læse dem <3

   Slet
  2. Det har jeg fået gjort nu og di er fantastiske
   Min nye favorit

   Slet
 2. Men jeg har da fået set alle dine gamle indlægs😀
  Og de er ret gode

  SvarSlet