onsdag den 30. april 2014

#1 Giveaway "The Language of Flowers"

The language of flowers af Vanessa Diffenbaugh
The language of flowers af Vanessa Diffenbaugh

I anledningen af min 'nye' start med bloggen har jeg valgt at starte en giveaway. Bogen hedder 'The Language of Flowers' og er skrevet af Vanessa Diffenbaugh - og denne udgave er en paperback på engelsk.

"The Victorian language of flowers was used to convey romantic expressions: honeysuckle for devotion, asters for patience, and red roses for love. But for Victoria Jones, it’s been more useful in communicating grief, mistrust, and solitude. After a childhood spent in the foster-care system, she is unable to get close to anybody, and her only connection to the world is through flowers and their meanings.

Now eighteen and emancipated from the system, Victoria has nowhere to go and sleeps in a public park, where she plants a small garden of her own. Soon a local florist discovers her talents, and Victoria realizes she has a gift for helping others through the flowers she chooses for them. But a mysterious vendor at the flower market has her questioning what’s been missing in her life, and when she’s forced to confront a painful secret from her past, she must decide whether it’s worth risking everything for a second chance at happiness."

Jeg har endnu ikke selv fået læst bogen, men da jeg også selv har den liggende, så skal jeg bare lige have tiden til at få den læst. Jeg er helt vildt med coveret og synes det er så fint og passer godt til bogen. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar, hvor du fortæller om, hvilken bog du har lyst til at læse her til sommer. Derudover skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Sidst men ikke mindst, så skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.  

Konkurrencen kører til og med den 11 maj, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder.

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg vil så gerne læse Gustavs biografi, noget mere med Jojo Moyes. Noget mere King og noget mere horror generelt. Uh! Og noget mere John Green. Og fantasy. Tolkien, måske. Jeg har nok bare lyst til at læse...

  Tillykke med bloggens nye "image" og nice med konkurrence.


  sorttale(a)gmail.com

  SvarSlet
 2. Sikke dog en fin bog, den ville jeg gerne læse. Jeg tror jeg skal læse noget Ian McEwan til sommer ... men er slet ikke sikker :-D

  gittetofte(a)gmail.com

  SvarSlet
 3. Åh, der er simpelthen så mange! Lige pt. drømmer jeg om en sommer begravet i (gode) bøger, så jeg håber også lidt på, det er sådan, den bliver. Én bog, som jeg dog har virkelig meget lyst til at læse til sommer, er "Under kuplen" af Stephen King. Jeg har ville læse den længe, og har endelig tilføjet den til min samling, så nu skal den altså også læses! Men da den jo er rimelig lang, så tror jeg, en sommerferie vil gøre den godt :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Uh, lækkert med en giveaway, den bog har jeg længe gerne ville læse! (;

  Håber på at kunne få læst Les Miserable, Greven af Monte Cristo og Kongernes Kamp hen over sommeren. Det er godt nok lidt tunge bøger, men derfor er de jo også perfekte til sommeren, hvor man endeligt har tid til at fordybe sig ordentligt i dem. Derudover har jeg også nogle ´lettere´ bøger på to-read listen, deriblandt 'Me Before You' af Jojo Moyes, 'Pushing the Limits' af Katy McGarry, The Chaos Walking-trilogien af Patrick Ness og mange, mange flere (;

  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg må i stemme mig koret.. Der er så mange bøger, og sommeren er så kort..

  Men jeg ville gerne igennem Sodoma (af Bo Larsen) og Fifty Shades Of Gray (ja, jeg er ikke i mål gruppen, og hvad så?)
  Nu lige er jeg gået i gang med Soulfinders (af Joss Stirling, ja, forkert målgruppe, og?!)

  Og så er den sommer gået, eller er der også lige den nye af Trudy Canavan :)

  SvarSlet
 6. Jeg regner med at min kindle skal med på sommerferie og så er det tid til at læse Brandon Sanderson's Way of Kings. Jeg er spændt på om den er bedre end hans Mistborn serie - det er der nemlig flere der siger. Og hvis den er, så er det ret sikkert at den stryger ind på min top 5 liste over yndlingsbøger.

  SvarSlet